fredag den 29. november 2013

Læs dem! - Bøger der har gjort indtryk

På Koldingbibliotekerne er vi blevet opfordret til at præsentere et antal faglitterære bøger, der på den ene eller den anden måde har gjort indtryk på os. Bøgerne bliver løbende præsenteret på vores hjemmeside.
Det er der kommet nedenstående linjer ud af:

Flere faglitterære bøger har gjort et blivende indtryk på mig.
Neden for har jeg udvalgt en håndfuld, der spænder emnemæssigt bredt.

Hal Kochs lille mesterværk ”Hvad er demokrati” er en fantastisk indføring i demokratiets grundprincipper og væsen. Alle burde efter min mening læse denne bog.

I Bogen ”Fodbold” skriver store litterære navne om deres forhold til spillet. Bogen er en meget anderledes og yderst velskrevet bog, der beskriver fodbolden fra helt andre vinkler end vi er vant til i litteraturen.

Fucking flink” er en hurtig lille bog, der på en god og humoristisk måde minder os om, hvor vigtigt det er at opføre sig pænt og tage hensyn til hinanden. Læs og bliv flink(ere)!

Ulrik Haagerups bog ”En god idé – fik du den?” er en fantastisk lærerig bog om innovatiom, om at få idéer og turde føre dem ud i livet. En bog jeg ofte vender tilbage til.

Dostojevskijs sidste rejse” er Leif Davidsens personlige skildring af Ruslands udvikling gennem tiden. Bogen er bygget op omkring en flodrejse med det gode skib Dostojevskij og er utroligt velskrevet.


God læselyst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar