tirsdag den 1. december 2009

Is There Anybody Out There?

Hey You, Goodbye Blue Sky, Comfortably Numb og Another Brick in the Wall (part II) væltede sammen med resten af Pink Floyds The Wall ud i min stue som sød(!) musik, da jeg i aften lyttede til dette mesterværk fra ende til anden. Jeg kan ikke påstå, at jeg ved noget om musik i faglig forstand, men The Wall er bare noget ganske særligt.

Lige siden 1.g., hvor vi gennemgik albummet i engelsktimerne har det stået som en skelsættende milepæl (dobbeltkonfekt) i min musikbevidsthed. Måden hvorpå musik og tekst går op i en højere enhed i en sammenhængende fortælling gennem alle numrene, er simpelthen fantastisk. Stemningen på hele albummet og de gennemgående temaer fra Another Brick in the Wall og In the Flesh giver bare det hele en ekstra dimension.

Giv dig selv en stor oplevelse ved at lytte til The Wall; så betyder det ikke så meget om man som i nummeret Nobody Home kun har Thirteen channels of shit on the T.V. to choose from!

1 kommentar:

  1. Ikke at forglemme: I've got electric light, and I've got second sight.
    Et fedt album, som du kan høre, hvis du kommer til juleafslutning i fredagsølklubben d. 18. december. Kan forstå, at du ikke har modtaget indbydelsen, men du er åbenbart skrevet ud af historien. Hvem kan dog finde på det? Har bedt Steen om at videresende mailen og tilføje på ny. Vi ses forhåbentlig. Hilsen Dorte

    SvarSlet