onsdag den 30. juni 2010

Nyt Harboetek.dk

Forandring fryder, så Harboetek fået et tiltrængt ansigtsløft. Jeg har eksperimenteret lidt med de nye designmuligheder, som Blogger tilbyder og er kommet frem til den udgave, som nu udgør rammen for mine skriverier. Jeg håber, I kan lide det.

Som de fleste nok har luret, er bloggens navn inspireret af den landsdækkende biblioteksportal bibliotek.dk. Derfor synes jeg, at baggrundstemaet med bøgerne er oplagt.

Som man kan se øverst på siden, har jeg bevaret banneret fra den tidligere udgave af siden. Banneret er et billede af Bosporusbroen, som sjovt nok går over Bosporusstrædet i Istanbul. Broen forbinder to verdener, nemlig Europa og Asien og er derfor et godt symbol på Harboetek som bindeled mellem to andre verdener, den virtuelle og virkeligheden.  Jamen, er det ikke smukt?

Ud over designændringerne er det nu langt om længe også muligt at finde bloggen via mit eget domæne harboetek.dk (den gamle adresse virker fortsat). Jeg synes adresseændringen er med til at give bloggen lidt mere personlighed, så jeg er glad for at det langt om længe er lykkedes mig at få det til at virke. Det ser da lidt lækkert ud.

Fortsat god fornøjelse med Harboetek.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med det nye look! Det er vellykket og frem for alt bifalder jeg at du, i disse tider, undlod at kalde det for HarboeZoom.dk ;)

    SvarSlet
  2. Hej Kristoffer ! Det ser sgu godt ud :-) Bliver helt inspireret til at lave et ansigtsløft på min egen blog ! ;-)

    SvarSlet